servies

Kopjes

Zin in koffie? Dat wil je natuurlijk wel in een fijn kopje geserveerd krijgen. Op deze pagina vind je kopjes van verschillende merken in verschillende kleuren en materialen. Toch zijn kopjes niet spec ...

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kopjes

Op zoek naar een nieuwe set kopjes? Bij wehkamp is er genoeg keuze. Ben je op zoek naar koffiekopjes passend bij je koffiezetapparaat? Of toch naar kopjes die makkelijk te combineren zijn met de rest van jouw servies. Waar je ook naar op zoek bent, met merken als Serax, Bloomingville en Rivièra Maison zit er altijd een kopje bij passend bij jouw stijl.

Verschillende soorten kopjes

Kopjes met een print? Espressokopjes? Kopjes voor kids? Wat je ook zoekt, op deze pagina is er keuze voor iedereen. Zo hebben we kopjes gemaakt van aarde, keramiek en porselein maar ook van melamine voor de allerkleinsten. Voor iedereen in het gezin wat leuks!

kopjes online bestellen

Heb je kopjes gevonden die passen bij jouw stijl en smaak? Voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis. Is het toch niet helemaal naar wens? Retourneren is gratis en gemakkelijk!