Serveren

Serveerschalen

Feestje? Dan komen er vast hapjes op tafel. Die hapjes, zelfgemaakt of niet hebben natuurlijk een mooi schaaltje nodig, dat maakt het extra feestelijk. Bij wehkamp vind je serveerschalen in alle soorten en maten. Kleine bakjes voor nootjes, een schaal met vakjes voor lekkere combinaties of mooie grotere schalen voor het uitserveren van zelf gemaakte hapjes. Stem alles op elkaar af met bijvoorbeeld Riviera Maison of maak een leuke combinatie van verschillende kleuren en vormen.

sorteren

58 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Serveerschalen

Heb je liever geen pannen op tafel? Of zoek je een schaal om salade, stokbroodjes, nachos of ander lekkers in te serveren? Bij wehkamp vind je serveerschalen in allerlei soorten en maten. Bedenk goed van tevoren welke kleur en welk materiaal de voorkeur heeft en of de schaal vaatwasserbestendig moet zijn. Wat je ook zoekt, wehkamp heeft het allemaal.

Verschillende soorten serveerschalen

Bij wehkamp vind je serveerschalen in verschillende materialen, kleuren en vormen. Ga je voor een serveerschaal in een basic witte kleur? Kijk dan is bij Villeroy & Boch. Ga je liever voor wit met een dessin, kies dan voor Rivièra Maison, Riverdale of Blond Amsterdam. Wil je graag een eyecatcher om te gebruiken tijdens het serveren, kijk dan is bij de producten van Urban Nature Culture.

Serveerschalen online bestellen

Op korte termijn een feestje of uitbreiding van je servies nodig? De serveerschaal die je vandaag besteld is morgen in huis. Heb je een passende schaal gevonden maar is het uiteindelijk toch niet helemaal wat je had verwacht? Retourneren is altijd gratis, wel zo fijn.