Serveren

Etagères

Koekjes en taartjes zien er nog lekkerder uit op een mooie etagère. Bekijk de stijlvolle etagères van Riviera Maison of Riverdale in verschillende hoogtes en aantal lagen. Wil je toch liever een taart ...

56 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Etagères

Iets te vieren? Of zomaar een gezellige high tea of misschien wel een babyshower? Dan kies je één van deze handige etagères en stal je al je lekkernijen uit, zodat je gasten zelf kunnen kiezen wat ze lekker vinden.

Etagères voor veel momenten.

Bij een high tea, jubileum of verjaardag of zomaar een gezellige dag in de tuin als het hoogzomer is, zijn lekkere hapjes of cupcakes natuurlijk onmisbaar. Qua presentatie is het vaak lastig, je zit meestal met meerdere schalen en te weinig ruimte op tafel. Met een etagère los je dat probleem op en bovendien staat het ook nog leuk en kan iedereen gewoon zelf wat lekkers pakken.Je kan je petit fours, hartige hapjes, cakejes of andere lekkernijen uitstallen op de etagère.Zo kan je hartig en zoet combineren op één schaal. Heb je alleen taart of cake, dan kies je natuurlijk voor een mooi taartplateau.Kies uit merken zoals Pip Studio of Riviera Maison en je weet je van succes verzekerd.

snel in huis.

Kies de etagère die op jouw tafel past, laat hem bezorgen en kijk of die bevalt. Zoniet dan ruil je hem gemakkelijk om voor een ander. Zo makkelijk is het.