Wastafels

Op zoek naar een wastafel of fontein voor je badkamer of toilet? We hebben wastafels in vele soorten en maten. Van strak vierkant of hoekmodel, tot rond en zelfs geschikt voor opbouw. Gemaakt van de b ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Wastafels

Wastafels zijn even ingenieus als simpel. De kraan boven een wastafel laat zijn water naar beneden stromen, waardoor je heel eenvoudig je handen kunt wassen of drinkwater kunt pakken. Via een zwanenhals vloeit het water weg naar het riool. Toch valt er heel wat te kiezen als het om wastafels gaat. Om die reden hebben we keuze voor je uit verschillende soorten en maten. Bekijk op je gemak ons assortiment en kies de wastafel die het beste bij jou past!

Afmetingen en stijlen

Wanneer het gaat om wastafels die in het toilet worden geplaatst en waar alleen koud water uit komt, dan noemen we ze fonteinen. Die hebben we in allerlei soorten en maten voor je, want je uiteindelijke keuze is natuurlijk afhankelijk van je smaak en de beschikbare ruimte. Omdat je het liefst zo efficiënt mogelijk wilt omgaan met de ruimte die je hebt, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor hoekvarianten. Dit zijn wastafels die je precies in de hoek kunt monteren, zodat je gebruikmaakt van ruimte die in de meeste gevallen ongebruikt blijft. Verder kun je kiezen uit rechthoekige en halfovale wastafels, waarbij de kraan zowel aan de lange zijde als aan de korte zijde gevestigd kan zijn. Zo kun je op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en de voorwaarden die je niet kunt veranderen jouw ideale variant uitkiezen.

Kies uit onze topmerken

Kwaliteit en design gaan hand in hand bij onze topmerken. Kies uit wastafels van merken als Sphinx, Plieger en Keramag. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe wastafel!