Sanitair

Toiletten, wastafels, kranen, douchecabines, douchesets en radiatoren moeten mooi zijn, degelijk, goed te reinigen en ook nog goed te combineren zijn met andere elementen in je badkamer of toilet. Me ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Sanitair

Met sanitair bedoelen we eigenlijk alles wat er geplaatst wordt in de badkamer, douche, slaapkamer of toilet met het doel: verzorging van het lichaam. Een breed begrip dus! Denk hierbij aan een bad, closet, douchebak-, of cabine, kraan, spiegel of wastafel. Bij wehkamp vind je dit alles onder de noemer badkamer, onder sanitair vind je specifiek: wastafels, toiletten en radiatoren .

Sanitair online bestellen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het best even lastig is om sanitair online te bestellen. Toch is het vrij eenvoudig, de wastafels en fonteinsets zijn complete sets. Een set bestaat uit een wastafel, wastafelkraan, sifon en bevestigingsset. Je hebt dus al het juiste materiaal bij de hand om de wastafel te installeren. Hetzelfde geldt voor de toiletten en de radiatoren. Altijd compleet geleverd dus met het juiste gereedschap erbij kan de klus direct beginnen. Zorg voor aanschaf natuurlijk wel dat je alles nogmaals na-meet om teleurstelling te voorkomen. Want meten is weten!

Sanitair van alle topmerken

Op je nou op zoek bent naar sanitair van Plieger, Differenz, Grohe, Bruynzeel of Sealskin, wij hebben het voor je. Voor ieder budget wat wils. Bij wehkamp kun je gebruik maken van onze complete gratis bezorgservice. Vandaag besteld is morgen al in huis en je kunt zelf bepalen waar en wanneer je het wilt laten bezorgen. Toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je sanitair item gratis retourneren.