Riviera Maison

Riviera Maison woonaccessoires

Met de exclusieve collectie van woonaccessoires van Rivièra Maison kun je gemakkelijk het huis telkens weer een compleet nieuwe en frisse look geven. Rivièra Maison heeft een ruim aanbod, waarmee je e ...

86 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison woonaccessoires

Riviera Maison is van oorsprong een Nederlands interieurmerk met een geheel eigen signatuur; origineel en exclusief. Riviera Maison is een manier van leven! Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk.

De woonaccessoires van Riviera Maison

Riviera Maison heeft de focus vooral op genieten. Riviera Maison staat verbonden met een "way of life". Luxe stoffen en stoere plaids zijn volop te vinden in deze collectie. Maar ook mooie sierkussens om net dat beetje extra sfeer aan je interieur te geven zijn volop vertegenwoordigd. Riviera Maison heeft tevens meubelen, woonaccessoire maar ook bedtextiel in haar assortiment. Alle artikelen worden zorgvuldig en met de hand vervaardigd. Zo zijn alle producten uniek en dat geeft net dat beetje extra touch.

Levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur besteld heb je de volgende dag al in huis. Bevalt de bestelling onverwacht niet? Dan kan je ze heel envoudig weer retour sturen.