Riviera Maison

Riviera Maison totale collectie

Rivièra Maison is een toonaangevend interieurmerk met een sterke beleving, waar genieten een belangrijk aspect is. Het aanbod meubels en accessoires wordt in eigen huis ontwikkeld. Elk product is unie ...

362 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison

Riviera Maison is van oorsprong een Nederlands interieurmerk met een geheel eigen signatuur; origineel en exclusief. Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk dat ook internationale bekendheid geniet. Riviera Maison wil graag een groot publiek aanspreken met hun design, sfeer en natuurlijk hun service.

De kracht van Riviera Maison

Riviera Maison heeft de focus vooral op genieten. Riviera Maison staat verbonden met een "way of life". De inspiratie voor het ontwikkelen van nieuwe collecties worden opgedaan in grote wereldsteden waarbij de invloed van het platteland ook een belangrijke rol speelt. Deze beiden worden samengevoegd en zo wordt de nieuwe collectie een feit.Riviera Maison heeft meubelen, woonaccessoire, verlichting, servies en bestek maar ook bedtextiel in haar assortiment. Riviera Maison onderscheidt zich van andere merken door gebruik van vooral gerecycled hout bij meubels en woonaccessoires. Dit zorgt ervoor dat de houten items vooral een authentieke warme uitstraling krijgen. De collectie van Riviera Maison is geen massaproductie. Alle artikelen worden zorgvuldig met de hand vervaardigd. Zo zijn alle producten uniek en dat geeft net dat beetje extra touch .

Levering

Heb je tussen alle items van Riviera Maison gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur besteld heb je morgen al in huis. Gaat het om meubelen van Riviera Maison? Die worden op afspraak bij je thuis geleverd. Bevalt de bestelling onverwacht niet? Dan kan je ze heel envoudig weer retour sturen.