Riviera Maison

Riviera Maison servies & glaswerk

Rivièra Maison biedt een ruim assortiment aan servies en glaswerk, wat je voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Van fijne waterglazen tot chique wijnglazen en van dagelijks servies tot feestelijk serv ...

63 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison servies & glaswerk

Riviera Maison is van oorsprong een Nederlands interieurmerk met een geheel eigen signatuur; origineel en exclusief. Dat zie je ook terug in de collectie servies & bestek. Riviera Maison is een manier van leven! Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk.

Het servies & glaswerk van Riviera Maison

Riviera Maison heeft de focus vooral op genieten. Riviera Maison staat verbonden met een "way of life". Luxe materialen zijn volop te vinden in deze collectie. Zo is de collectie servies & glaswerk ook heel uniek. In deze collectie zijn onder andere kopjes, kommen, glazen, serveerplanken en bestek te vinden. Riviera Maison heeft daarnaast ook meubelen, woonaccessoire en verlichting in haar assortiment. Alle artikelen worden zorgvuldig en met de hand vervaardigd. Zo zijn alle producten uniek en dat geeft net dat beetje extra touch.

Levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur bestelt heb je de volgende dag al in huis. Wil je het toch retourneren? Geen probleem: je kunt je retour gratis afgeven bij een DHL ServicePoint.