Riviera Maison

Riviera Maison meubelen

De exclusieve meubelen van Rivièra Maison worden wereldwijd, in verschillende ateliers, met de hand gemaakt. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen wat elk meubelstuk een authent ...

165 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison meubelen

Riviera Maison is een manier van leven. Een manier van leven die stijl, maar ook sfeer uitstraalt. Iedereen kent inmiddels dit van oorsprong Nederlandse merk. Riviera Maison is een merk dat bekend staat om de landelijke signatuur; origineel, exclusief en een huiselijke sfeer. Deze kenmerken zie je ook terug in de huidige collectie van meubelen.

De meubel collectie van Riviera Maison

Als je de nieuwe collectie meubelen bekijkt van Riviera Maison zie je dat deze collectie bestaat uit prachtige stoffen, als velvet en stoer robuust hout met unieke kenmerken. Riviera Maison heeft salontafels, kasten, banken en fauteuils die allen volgens de signatuur van Riviera Maison zijn vervaardigd; origineel en exclusief. Zie je jezelf al zitten met een spannend boek in één van de trendy velvet fauteuils? De meubelen hebben een houten uitstraling en de herkenbare rotan details.

Levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben zodat je direct van het door jouw gekozen product kan genieten. Alle grote artikelen zoals meubels worden door ons op afsraak geleverd op een moment dat het jou uitkomt.