Riviera Maison

Riviera Maison bedtextiel

Beddengoed is vaak de finishing touch van de slaapkamer. Met Riviera Maison bedtextiel creëer je eenvoudig een luxe hotelgevoel in je eigen huis. De collectie bestaat uit verschillende dekbedovertrekken in verschillende formaten en designs. Zo kun je kiezen voor beddengoed in effen kleuren, of met prints en teksten.

sorteren

66 resultaten

Riviera Maison bedtextiel

Riviera Maison is van oorsprong een Nederlands interieurmerk met een geheel eigen signatuur; origineel, exclusief en met een landelijke uitstraling. Deze kenmerken zie je ook terug in de huidige collectie van Riviera Maison bedtextiel. Riviera Maison is een unieke manier van leven! Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk van de rotan mandjes, de sfeervolle teksten en de huiselijke sfeer.

Het Riviera Maison bedtextiel

Riviera Maison heeft de focus vooral op genieten van het leven. Riviera Maison staat verbonden met een "way of life" en hiermee kun jouw slaapkamer een geheel nieuwe touch geven! Luxe materialen zijn volop te vinden in deze collectie van Riviera Maison bedtextiel. Zo is de collectie bedtextiel ook heel uniek. Mooie dessins en prachtige ingehouden en rustige kleuren. Riviera Maison heeft ook meubelen, woonaccessoire en verlichting in haar assortiment. Alle artikelen worden zorgvuldig en met de hand vervaardigd. Zo zijn alle producten uniek en dat geeft net een beetje extra touch.

Levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur besteld heb je de volgende dag al in huis. Wil je onverwacht toch wat ruilen? ook dat is geen probleem. De retour wordt dan gratis bij je opgehaald.