Opbergen

Opbergrekken

Voor grote verzamelaars met structureel ruimte gebrek is een opbergrek ideaal. Niet perse stijlvol, maar erg functioneel. De rekken hebben verschillende verdiepingen waardoor je er erg veel op kwijt k ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Opbergrek

Het allergrootste voordeel van opbergrekken is dat je er behoorlijk veel op kwijt kunt. Ze bieden namelijk niet alleen verschillende verdiepingen, legborden noemen de die, maar die zijn ook nog eens heel stevig. De draagkracht per verdieping is daardoor erg groot. Tussen de 60 en 265 kilo per legbord om precies te zijn. Nou, daar moet je toch wel wat spullen op kunnen zetten! Handig voor het tuingereedschap dat je regelmatig gebruikt en toch bij de hand wilt hebben. Ook voor bloempotten, plantenbakken en andere veelgebruikte tuin voorwerpen zijn opbergrekken ideal. Net als voorverpakte etenswaren. Doordat ze open zijn, zie je meteen wat er allemaal opgeborgen is.

Koppel meerdere opbergrekken aan elkaar

Het uiterlijk van opbergkasten is heel functioneel en eenvoudig. Past een stoere en robuuste stijl helemaal bij jou? Misschien vind je de opbergrekken ook heel leuk om in jou woonkeuken, woonkamer of onder de veranda te plaatsen. Kleed het opbergrek aan met leuke potten gevuld met planten of hangplanten. Zet het opbergrek in de keuken vol met pannen en kookboeken. Toch niet helemaal jouw stijl? Plaats het opbergrek dan in de schuur, berging, uitbouw, zolder of kelder. De meeste van onze opbergrekken bevatten vijf planken, waardoor je voldoende spullen droog kunt bewaren op plekken waar het vochtig kan zijn. Door het opbergrek tegen de muur aan te bevestigen staat het extra stevig. De opbergrekken zijn heel makkelijk tegen elkaar aan te zetten, zodat je een combinatie van opbergrekken maakt.

Schoenenkast

Naast alle plantenbakken, tuingereedschap en etenswaren moeten schoenen ook een eigen plaats hebben in huis. Als alles namelijk in jouw huis zijn eigen plek heeft, is opruimen niet zo’n probleem meer. Dan is het simpelweg gezegd alles op zijn plekje leggen. Schoenen kunnen gemakkelijk door het huis slingeren. Sportschoenen, stapschoenen, wandelschoen, pumps of bergschoenen ook die moeten opgeruimd worden. Met een schoenenkast kun je door de 36 haken eenvoudig al jouw schoenen opbergen. De schoenen opbergkast is net zoals de opbergrekken perfect om te gebruiken in de schuur, berging, uitbouw, bijkeuken of kelder.