Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Opbergen

Dressboys

Wie heeft hem niet? Een stoel of bankje in de slaapkamer waar kleding overheen wordt gegooid. En juist, het kledingstuk dat je opnieuw wilde dragen heeft net verkeerd gelegen en een grote vouw. Met dressboys voorkom je dit probleem. Exact zo gemaakt zodat je kleding mooi kan uithangen en kreukelvrij blijft, dus die stoel kan aan de kant!

sorteren

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Dressboy

Je kent dat wel: een stoel of een kledinghanger aan je kast doet dienst als tijdelijke opbergplek voor je kleren. Terwijl je weet dat dit niet de handigste manier is. Om nog maar te zwijgen over wat het beste is voor de levensduur van je kleren. Toch kan zo’n harde vouw in je bloes, veroorzaakt door een stoelleuning die indruk wilde maken, heel eenvoudig voorkomen worden. Je hoeft alleen maar een dressboy aan te schaffen en je problemen zijn opgelost. Dressboys zijn erg handig en functioneel, maar ook mooi om te zien. Bekijk ons assortiment en kies de dressboy waar je blij van wordt!

Altijd nette kleren

Kleding die nog niet in de was hoeft, gooi je met een dressboy niet meer op de grond of op een stoel. Je drapeert al je kleren om dit aankleedmeubel en je kunt erop vertrouwen dat er geen kreuken en vouwen in verschijnen. Zodra je het kledingstuk weer nodig hebt, heb je het kant en klaar binnen handbereik. Netjes en kreukvrij, precies zoals je dat graag ziet. Dat is de reden waarom je een dressboy goed kunt gebruiken. Na aanschaf zul je er niet meer aan moeten denken om je kleren op een stoel te gooien aan het einde van de dag…

Trendy dressboy met mooi design

Ook als er geen kleren om de dressboy hangen, is het een aanwinst voor je interieur door het doordachte design en de trendy uitstraling. Bekijk onze collectie dressboys en kies jouw favoriete exemplaar. Of dat nu een variant is met vooral metaal of ook met houtaccenten. Er is van alles mogelijk.