Nieuwe collectie wonen en slapen

Nieuwe collectie slapen

Ook benieuwd naar alle nieuwe items op gebied van slapen? Kijk dan even hier naar alles wat we net binnen hebben! De leukste dekbedovertrekken voor de juiste look, en veel nieuwe ontwikkelingen op sla ...

55 resultatensorteren op
aanbevolen

New Arrivals slapen

Volg jij alle trends en wil je graag weten wat er allemaal qua nieuwe items op gebied van slapen binnenkomt? Dan hou je natuurlijk onze new arrivals nauwlettend in de gaten! Zo heb je dan als één van de eersten het nieuwste van het nieuwste in huis.

De nieuwe collectie direct bij wehkamp!

Alle new arrivals op gebied van slapen hebben hetzelfde gemeen, ze zijn trendy en volgens de laatste ontwikkelingen op slapen gebied. Wil je een nieuw bed, een nieuwe boxspring of misschien alleen een trendy nieuw dekbedovertrek? Kijk dan even tussen de new arrivals, daarin vind je alles op gebied van slapen. Maar we hebben natuurlijk veel meer! Bekijk de nieuwe collectie op slaapgebied, laat je leiden door de nieuwste trends, droom niet alleen over het veranderen van je slaapkamerinterieur maar ga aan de slag! Wees niet bang veranderingen aan te brengen en breng sfeer in je slaapkamer. Simpel toch?

Merken bij wehkamp

Je kan bij ons heel veel nieuwe items vinden dus het loont de moeite regelmatig te kijken. Uiteraard krijg je de nieuwste ontwikkelingen te zien bij ons eigen merk whkmp’s own! Mooie ontwerpen , gemaakt van duurzame materialen die bijdragen aan de juiste sfeer in je slaapkamer. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer op slaapgebied! Bekende merken als VanDyck, Walra en Aquanova zijn ook in ons assortiment te vinden! Bekijk dus gauw de totale slaapcollectie, en laat je inspireren!

Bezorginformatie

Heb je je keus gemaakt? Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bezorgd wordt. Kleine artikelen kunnen mits op voorraad, de volgende dag al worden bezorgd. Haal je die liever zelf op een moment dat het jou het beste uitkomt? Dat kan uiteraard ook op tal van locaties. Voor de grotere items zoals bijvoorbeeld een bank of een kast kies je een bezorgmoment wat jou het best uitkomt.