Wonen & slapen

Nieuwe collectie wonen en slapen

Ook benieuwd naar alle nieuwe items op gebied van wonen en slapen? Doe dan nu de check en kijk naar alles wat we net binnen hebben! De leukste woonaccessoires, de nieuwste ontwerpen op meubelgebied en ...

683 resultaten

New arrivals

De nieuwste items van heel veel merken zijn elke maand bij ons te vinden en wij hebben ze, heel handig, speciaal voor jouw verzameld zodat jij direct kunt zien wat nieuw en "hot" is. Je huiskamer opleuken met nieuwe woonaccessoires of je slaapkamer voorzien van een nieuwe look wordt zo een koud kunstje.

Ben jij benieuwd wat de nieuwste trends zijn op gebied van wonen en slapen? kijk dan elke maand even, zo blijf je op de hoogte en scoor je heel makkelijk de leukste items volgens de laatste trends.

Kijk, kies en laat je verrassen

Dat ene verloren hoekje waar je al een tijd een leuke accessoire voor zoekt kan je opleuken met de nieuwste accessoires volgens de laatste trends. Is je slaapkamer toe aan een nieuwe look? Speur dan even tussen de dekbedovertrekken uit de nieuwe collectie en tover het voorjaar op je bed. Zo ga je goed gemutst naar bed en sta je vrolijk weer op! Met merken als Dutchbone, Zuiver en ons eigen vertrouwde whkmp's own ben je verzekerd van de nieuwste blikvangers en weet je zeker dat je goed zit. Inspiratie nodig? Geen nood er is genoeg te vinden, en zoek je iets in een speciale kleur of een bepaald merk, dan zet je heel makkelijk een filter in en en zie je alle items in de door jouw gewenste kleur of merk. Zo vind je snel en makkelijk iets van jouw gading. Kijk, kies en creeer de nieuwste trends bij jou thuis.

Makkelijk shoppen

Heb je je keus kunnen maken? Dan wil je natuurlijk dat je het gekozen item snel in huis hebt. In de meeste gevallen heb jij het door jouw bestelde artikel als je die voor 23:59 hebt besteld morgen al in huis. Bevalt het je toch niet? Geen nood, je kan het gewoon ruilen binnen de gestelde zichttermijn. Zo simpel is het!