Matrassen

Koudschuimmatrassen

De naam zegt het al, een koudschuimmatras voelt koeler aan dan andere matrassen en is dus zeer geschikt als je het snel warm hebt. Dat niet alleen, de koudschuimmatrassen zijn lekker stevig, de kans o ...

71 resultatensorteren op
aanbevolen

Koudschuimmatrassen

Bij het kiezen van een nieuw matras wil je graag zeker weten dat je de komende jaren lekker kunt slapen. De reden dat er zo veel verschillende matrastypen zijn, is dat iedereen uniek is. De ene rug is de andere niet en ook onze slaappatronen verschillen. Koudschuimmatrassen hebben deze naam gekregen doordat het schuim waarvan ze gemaakt zijn (polyurethaan) altijd koel blijft aanvoelen. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed, want zij kiezen hiermee voor een goede ventilatie en vochtopname dankzij de open celstructuur. Een ademend matras voorkomt verschillende slaapproblemen en biedt een hoge mate van comfort. Andere voordelen van koudschuimmatrassen zijn de lange levensduur, de grote veerkrachtigheid, de geringe kans op kuilvorming en het feit dat ze vlamvertragend zijn. Zeg het maar: is dit het matras dat je zoekt?

Kies voor je optimale slaapcomfort

De stevigheid en veerkracht van koudschuimmatrassen zorgen ervoor dat je tijdens het slapen profiteert van een goede ondersteuning. Dat leidt weer tot optimaal slaapcomfort, zodat je elke ochtend goed uitgerust kunt beginnen aan je dag. Als je tenminste uit je fijne bed kunt komen… Als je eenmaal een koudschuimmatras hebt gekocht, is het belangrijk om hem regelmatig te draaien en keren. De meeste matrassen hebben hiervoor handgrepen aan de zijkant, dus dat is zo gebeurd. De hoezen van de matrassen kun je bovendien uitwassen. Koudschuimmatrassen kun je gebruiken op boxsprings, spiraal- of lattenbodems, maar door zijn buigzaamheid is hij vooral geschikt voor verstelbare bedbodems. Ook in kinderkamers wordt vaak koudschuim toegepast. Kies jouw ideale matras uit ons assortiment!