lampen

Slimme verlichting

Altijd op het juiste moment de juiste verlichting. Deze slimme verlichting bedien je gemakkelijk via een App. Stel aan- en uitschema's in. Bijvoorbeeld als je thuis komt. Of vanaf de bank even een gezellige sfeer creëren en de lamp dimmen. De Hue lampen van Philips kun je ook nog qua kleur instellen zodat dit past bij je stemming.

90 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Slimme verlichting

Wil jij graag de lampen kunnen bedienen met je eigen smartphone of tablet? Dan ben jij op zoek naar slimme verlichting. Deze verlichting is gekoppeld aan het internet waardoor deze met een speciale app te bedienen is. Maak je huis slim door de juiste slimme verlichting te kiezen. In ons assortiment hebben wij slimme verlichting inclusief dimbare led-lampen en lightstrips van top merken als Philips Hue en TP-link. Regel een lichtschema voor jouw lampen via je smartphone of tablet op afstand. Ervaar het gemak van deze slimme technologie. Creëer het ideale licht op het juist moment. Bij Philips Hue is het mogelijk om meldingen, timers en alarmen (om je huis mee te beveiligen) in te stellen op vaste of willekeurige tijden. Daarnaast bevatten de lampen ook nog eens de hoogste energieklassen. Bekijk ook ons complete aanbod aan domotica.

Service van wehkamp

Wil jij ook het gemak van slimme verlichting ervaren? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je slimme verlichting voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.