lampen

Riviera Maison verlichting

Het hebben van goede verlichting in huis in een echte must. Wanneer je de juiste verlichting aanbrengt is dit niet alleen functioneel, maar het benadrukt ook de stijl en sfeer die je in huis wilt creë ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison verlichting

Riviera Maison is van oorsprong een Nederlands interieurmerk met een geheel eigen signatuur; origineel en exclusief. Dat zie je ook terug in de verlichting. Riviera Maison is een manier van leven! Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk.

De verlichting van Riviera Maison

Riviera Maison heeft de focus vooral op genieten. Riveira Maison staat verbonden met een "way of life". Stoere materialen zijn volop te vinden in deze collectie. Zo is de verlichting collectie ook heel uniek. De lampen zijn gemaakt van bijvoorbeeld bamboe, aluminium, glas, hout en ijzer. Riviera Maison heeft ook meubelen, woonaccessoire en bedtextiel in haar assortiment. Alle artikelen worden zorgvuldig en met de hand vervaardigd. Zo zijn alle producten uniek en dat geeft net dat beetje extra touch.

Levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur besteld heb je de volgende dag al in huis. Wil je onverwacht toch wat ruilen? ook dat is geen probleem. De retour wordt dan gratis bij je opgehaald.