kinderkamer

Kindermatrassen

Als je een kinderbed koopt ben je misschien ook op zoek naar een bijpassend matras. Onze kindermatrassen van merken als Vipack, Hoppekids en whkmp's own zijn gemaakt van polyether en zijn in versc ...

28 resultatensorteren op
aanbevolen

Kindermatras

Vergelijk op je gemak de diverse soorten en je komt vanzelf uit bij het matras dat ideaal is voor jouw kind. Voor volwassenen zijn er allerlei verschillende types beschikbaar, waarbij de specificaties bepalen welke geschikt is. Dat is ook het geval bij kindermatrassen. Binnenvering, pocketvering, koudschuim, traagschuim, latex en polyether hebben allemaal hun sterke punten. Neem deze eigenschappen gerust door, zodat je de beste keuze maakt. De kindermatrassen van wehkamp.nl bieden je sowieso altijd 3 jaar garantie, dus daar kun je op vertrouwen. Net als op onze uitstekende service en een goede prijs/kwaliteitverhouding!

Onze kindermatrassen van topkwaliteit

Als je gaat voor een polyethermatras is het belangrijk om de SG-waarde te bekijken van deze kindermatrassen. Die geven aan wat de dichtheid van het schuim is. Hoe hoger de waarde, des te beter ondersteunt het matras het lichaam en des te comfortabeler slaapt je kind. Het grote voordeel van polyether is dat dit type matras voordelig is en toch kwaliteit biedt. Bij wehkamp.nl vind je polyether kindermatrassen met een SG-waarde van 25 of 30. De ligmaat kan 70x140 cm of 90x190 cm zijn. Tot je kind ongeveer 70 kg weegt, kan het hier prima op liggen en elke nacht heerlijk slapen.Ook fijn om te weten: al onze matrassen worden in Europa gemaakt, vrij van schadelijke gassen.