Uitverkocht

whkmp's own hoogslaper (exclusief kussens) Sam is niet meer verkrijgbaar

Alleen voor echte meisjes, deze mooie whkmp's OWN hoogslaper Sam met zithoekje.…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Kinderkamer.

TOON CATEGORIE

ILL/32/reviews

Reviews

(119)
  • Algemene beoordeling: 4.4
  • Verwachting: 5
  • Kwaliteit: 5

Prima bed, slim gemaakt

Prima bed zeker voor deze prijs. Ik heb aan één kant het bankje weggelaten en er een bureaustoel onder gezet. Nu hebben mijn dochters een chill plek én studeerplek. Perfect!

Makkelijk in elkaar te zetten

Het bed is makkelijk in elkaar te zetten, want ik heb hem (als dame) helemaal alleen kunnen monteren. Hetgeen wat mij alleen extra tijd en ergernis heeft gekost was dat er een plank tussen zat die eigenlijk hoepel wilde zijn. Daar baalde ik echt enorm van.

Kleur: Roze

Super leuk meisjesbed! Een aanrader!

Voor onze dochter van 6 jaar hebben wij dit bed besteld. En zij is er super blij mee. Ze kan makkelijk zelf in en uit bed klimmen. Een mooi stevig bed en makkelijk in elkaar te zetten. De knalroze kussens vd bankjes knallen eruit en maken het bed helemaal af. Een beetje lastig is dat de kussens 'in je rug' makkelijk omvallen. Maar met een klittenbandstrook is dat goed op te lossen. Al met al een aanrader!

Kleur: Roze

mooie hoogslaper

Onze dochter is helemaal trots op haar nieuwe bed. Het in elkaar zetten is te doen, maar de beschrijving zou duidelijker mogen. Het jammere is wel dat de ophanging van het tafelblad niet heel stevig is. Hier gaan we zelf maar iets voor verzinnen, want het is niet te doen om elke keer als er een logé komt de schroefjes los te draaien en weer vast. Het zijn ook hele kleine schroefjes, die kunnen niet veel hebben. Verder zeer tevreden!

hoogslaper

Heel mooi bed Ook er praktisch omdat mijn zoon een kleine kamer heeft Alleen jammer van het blad dat je moet losdraaien als er Iemand blijf slapen want los is ook geen optie

mooie aanvulling voor kinderkamer. kwaliteit valt me tegen

Het product was behoorlijk makkelijk in elkaar te zetten, reserveer alleen een paar uurtjes. Het tafelblad annex logeerbed ben ik echter niet blij mee. Als tafel en nu ook als bed zijn de boutjes afgebroken. Nu moeten we uitzoeken of dit onder de garantie valt. Alleen heb ik geen zin het bed weer uit elkaar te halen.

kwalitatieve multifunctionele hoogslaper

hoogslaper voldoet aan verwachtingen van zowel dochter als ouder. bouwpakket: handleiding kan duidelijker, maar voor iemand met 2 rechterhanden is het toch vrij snel gelukt. Je hebt wel een 2e persoon nodig! Kwalitet: stevig bed Multifunctioneel: om van de tafel een bed te maken, zul je wel een paar schroeven moeten losmaken (dit had wat praktischer gekund), maar op zich is dit redelijk snel uitvoerbaar

Supermooie hoogslaper

Heel mooi, stevig bed. De zitjes onder het bed geven onze dochter de speelruimte die ze in haar kamertje mist. Het was best een klus om het bed in elkaar te zetten, maar de werkbeschrijving was duidelijk. Wij zijn allemaal heel tevreden!

super gaaf voor meisjes kamer

Ik las op internet dat je hem met ze tweeën in elkaar moest zetten. Ik had hem met twee en een half uur in elkaar. Heb me man alleen gevraagd of die wilde helpen met de bovenste plank die tussen de twee delen zit. Vind het echt een super gaaf bed en me dochter van 5 is er helemaal blij mee. Ze heeft een roze kamer en heb er dus de roze kussens er bij besteld Enigste nadeel vind ik dat als je een logee krijgt je het tafelblad weer los moet schroeven daar zouden ze wat anders voor moeten bedenken.

Coole lounge hoogslaper

Wij hebben het bed nog maar een paar weken, maar het ziet er erg goed uit. Onze dochter van 9 jaar was super blij. Het in elkaar zetten met z'n tweeën viel mee alleen het laatste stuk was wat moeizaam. De meeste delen zijn genummerd waardoor het puzzelen makkelijker werd. Pluspunten: - geeft de kamer meer ruimte - lounge gedeelte is erg mooi en praktisch door de 2 laden, legplank en ruime tafel - stevig bed Minpunten: - lounge rugkussens vallen steeds om (op te lossen door klittenband) - traptreden staan erg ver uit elkaar - zit- en ligplanken zijn niet stug genoeg wanneer een volwassene (90 kg) gaat zitten/liggen.

Kleur: Roze