Wonen & slapen

Kinderkamer

Van rustige slaapplek tot een druk speelparadijs: je wilt dat je kind zich thuis voelt op zijn of haar eigen kamer. Merken als Coming Kids, Beddinghouse, Kidsdepot, Bloomingville, whkmp's own en W ...

1693 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderkamer

Aan de ene kant is een kinderkamer een rustige slaapplek waar je kind heerlijk kan bijkomen van een drukke dag. Aan de andere kant is het een druk speelparadijs, want je eigen kamer is dé plek waar je privacy heb, maar ook de locatie waar je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes kunt spelen. Vandaar dat je als kind jezelf thuis voelt op je kinderkamer. Wij hebben de leukste meubels en accessoires, bedden en matrassen, maar ook bureaus en alles wat daarbij hoort. Meer dan 1500 verschillende producten vind je bij ons. Daar kun je op je gemak de ideale kinderkamer van samenstellen!

Welke stijl zoek je?

Wat belangrijk is bij het kiezen van een kinderkamer, is dat je een stijl uitzoekt waarvan je weet dat die jouw kind aanspreekt. Dankzij ons brede assortiment kinderbedden, matrassen, bedbodems, kasten, bureaus en lampen kun je wat dat betreft alle kanten op. Kies uit heel veel merken en stijlen, of het nu om jonge of oudere kinderen gaat. Kinderbedden met glijbaan, stapelbedden, hoogslapers in prinsessenstijl, bedden in de vorm van auto’s… het houdt niet op! Een kinderkamer bestaat natuurlijk niet alleen uit meubels. Om de boel wat sfeervoller te maken heb je ook allerlei accessoires nodig. Ook die kun je bij Wehkamp vinden. Wij hebben alles wat je zoekt om er een ideale kamer voor je kind van te maken.

Kwaliteit en design staat voorop

Dankzij ons assortiment met bekende merken als A Little Lovely Company, Kidsdepot, Hoppekids, Aerosleep en Jollein, kun je altijd kiezen voor uniek design gecombineerd met de beste kwaliteit. Stel zelf een geweldige kinderkamer samen!