woonstijl: botanisch x terratinten

De Botanische woonstijl is zoveel meer dan alleen planten. Denk aan Afrikaanse invloeden, etnische prints en warme terratinten. Laat je inspireren voor een echt botanische sfeer in huis. Combineer bam ...

619 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Een natuurlijke inrichting met gezellige kleuren

Wie vindt het niet heerlijk om in de zomer in de tuin te zitten? Luisteren naar de vogels met een boek of tijdschrift bij de hand, of gewoon heerlijk niets doen? Of een wandeling te maken in het bos? Met deze botanische woonstijl haal jij buiten naar binnen! In dit interieur vind je veel groene planten, opvallende kleuren en materialen zoals rotan, fluweel en gekleurd glas.

Natuurprints

Op de prints van textielen vind je vogels, vlinders en bladeren maar ook een vleugje Azië. Meubels zijn bewust ruw gelaten om te laten zien van welke materialen het gemaakt is of juist als eye-catcher ontworpen door te spelen met opvallende stoffen en prints. Op de muren vind je behang in prachtige romantische prints en op de grond natuurlijk een ruwe houten vloer met grote vloerkleden. Je maakt het helemaal af met sierlijke gouden plantenhangers.

Combineer de beste merken

Maak een combi met mooie merken zoals House Doctor, whkmp's own, Bloomingville en tover hiermee de botanische woonstijl zoals jij hem voor je ziet aan de hand van de voorbeelden die wij je laten zien. Kijk kies en combineer, wedden dat jouw stijl helemaal de juiste sfeer gaat weergeven?

Shop de botanische inrichting

Wil je jouw favoriete items voor een natuurlijke inrichting van je woonkamer of slaapkamer online shoppen? Wij maken het je makkelijk! Wij hebben alles al voor je op een rij gezet. Jij hoeft alleen nog maar je keuze te maken. Zijn de items op voorraad, dan kunnen wij ze supersnel bij je thuisbezorgen. Jij kiest zelf op welk tijdstip en op welke dag het jou het beste uitkomt. En is het item niet goed? Dan halen wij het gewoon weer gratis op. Ook grote spullen, zoals banken of kasten.