Keukentextiel

Tafellopers

Net even anders dan een tafellaken, de tafelloper. Je kunt ze zowel in de lengte als in de breedte over je tafel leggen om vervolgens je tafel in stijl op te dekken. Bekijk ons assortiment en kies er ...

11 resultaten

Tafellopers

Een mooi gedekte tafel is je beste visitekaartje wanneer je gasten uitnodigt. Met een tafelloper geef je je eettafel een stijlvolle uitstraling. In tegenstelling tot een tafellaken bedek je met een loper maar delen van je tafelen. Perfect als je juist het mooie hout of de kleur van je tafelblad wilt laten zien maar ook wilt beschermen op de kwetsbare delen.

Opdekken met een tafelloper

Er zijn meerdere manieren om de tafelloper te gebruiken. Je kunt hem in de lengte over het midden van de tafel leggen. Of gebruik juist een korte loper en leg deze over de breedte zodat je de couverts tegenover elkaar verbindt. Heb je etentje of een feestje? Decoreer je eettafel met een mooie kandelaar of leuk je tafelloper op met bijvoorbeeld confetti of een bloemstuk. Het fijne is, tafellopers kunnen gewoon in de was dus als er geknoeid wordt geen paniek!

Tafelloper online bestellen

Bij wehkamp vind je tafellopers in allerlei kleuren en afmetingen. Traditioneel wit, maar ook in rood, zwart, roze of blauwe en met verschillende dessins. Merken als vtwonen, DDDD en In The Mood zorgen voor keuze genoeg!