Keukengerei

Kaasgerei

Als sinds 1896 is Boska dé specialist in het ontwikkelen van kaasgerei die helpen het heerlijke van kaas te ontdekken. Kwaliteit en belevenis staan hierin centraal. In deze shop vind je handige raspen ...

41 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kaasgerei

Boska is de specialist op het gebied van kaasgerei waarbij kwaliteit en belevenis centraal staan. In deze shop van kaasgerei vind je alle producten die bij kunnen dragen aan een middag of avond vol gezelligheid, met de smaak van kaas. De shop biedt jouw een ruime keuze aan (kaas)fonduepannen, kaasaccessoires en kaasplanken. De producten van Boska zijn van hoge kwaliteit en een lust voor het oog. Wil je zelf gaan genieten van heerlijke kaas dankzij de kaasschaaf, een kaaskruller of het kaasplankje? Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in deze shop onder kaasgerei. De kaasgerei artikelen zijn daarnaast ook leuk om weg te geven als cadeau, voor de echte kaasliefhebbers onder ons.

Boska

Bij Boska ben je al vanaf 1896 aan het juiste adres voor alles wat met kaas te maken heeft, van kaasgerei tot aan kaasfonduen, behalve de kaas zelf. Dat is eigenlijk het enige wat zij niet leveren op het gebied van kaas. De kaasplanken zijn van 100% essenhout, leisteen, Europese witte eik of marmer. Wist je dat er op kaasfonduesets zelfs 2 jaar garantie zit? Op deze manier kan jij keer op keer onbezorgd van jouw kaas genieten. Kijk tussen het assortiment en vindt de perfecte spullen voor jouw keuken!

Bestel vandaag nog

Kan je niet wachten om kaasgerei aan te schaffen voor jezelf omdat je een echte kaasliefhebber bent, als cadeau of speciaal voor de feestdagen? Wacht dan niet en bestel voor 23:59 uur, zodat je het morgen al in huis hebt!