Gordijnen & jaloezieën

Plisségordijnen

Lekker strak! Plisségordijnen staan niet alleen heel sfeervol in je inrichting, ze geven je interieur ook een strakke uitstraling. Het mooie van onze plissé is, dat ze zo ontworpen zijn, dat alleen he ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Plissegordijnen

Vind jij het ook zo fijn als je gordijnen een geheel vormen met je ramen en kozijnen? Daarbij moeten ze wel verduisterend werken en natuurlijk kou buiten het huis houden. Of wil je graag een mooi gordijn op zolder? Kies dan voor plissegordijnen. Deze gordijnen zijn heel gemakkelijk te bedienen, vallen strak langs het raam en kunnen ook voor een schuin raam worden geplaatst.

Combinatiegordijn

Het leuke aan plissegordijnen is dat het eigenlijk een soort combinatie vormt tussen gordijnen & jaloezieën. Het plissegordijn is namelijk licht gerimpeld, net als een jaloezie. Ook kan je het plissegordijn gemakkelijk laten dalen, optrekken en – ook heel handig – slechts half dichtdoen.

Zo opgehangen

Plissegordijnen zijn heel fijne kant & klaar gordijnen. Je hoeft eigenlijk alleen de juiste afmetingen van het raam te weten en je bestelt hiervoor het raamwerk voor de plissegordijnen. Vervolgens kies je je favoriete kleuren of dessin en de gordijnen zijn klaar om op te hangen. Plissegordijnen zijn ook heel fijn om te gebruiken op schuine dakramen, handig voor de kinderkamer of voor kleinere raampjes.

Vitrage & gordijn

Het is heel mooi om gewone gordijnen te combineren met vitrage. Bij plissegordijnen hoef je geen vitrage te gebruiken. Vaak is er zelfs geen plek voor, omdat het plissegordijn redelijk strak tegen het raam aan wordt gemonteerd. Het is overigens wel mogelijk om het plissegordijn als vitrage te gebruiken. Vooral de semitransparante stoffen lenen zich daar heel goed voor. Kies dan ook eens voor de top down bottom up modellen. Deze zijn zowel naar boven toe als naar onderen uit te trekken, waardoor je ze overdag op de helft van het raam laat zitten als een soort vitrage.

Vandaag bestellen, morgen ophangen

Bestel vandaag nog je mooie nieuwe plissegordijnen in je favoriete kleuren of dessins en je hangt deze morgen al op. De bezorging is bovendien gratis.