glazen

Glazensets

Op zoek naar nieuwe glazen? Waarom niet in één keer een nieuwe set! Wehkamp biedt glazen in sets van dezelfde soort of verschillende soorten glazen in één set. Maar net wat voor glazensets voor jou ha ...

65 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Glazensets

Na een feestje of verjaardag zijn er vaak wel één of meer glazen gesneuveld. Of soms ben je gewoon toe aan wat vernieuwing in de keukenkast/servieskast. Juist voor die momenten bieden we glazensets aan. Zo heb je een set met allemaal dezelfde of juist allemaal verschillende glazen. Maar net wat jij zoekt!

Verschillende soorten glazensets

Of je nu op zoek bent naar een karaf met waterglazen van bijvoorbeeld Luigi Bormioli, een karaf met wijnglazen van Royal Leerdam of een set wijnglazen bestaande uit rode en witte wijnglazen en champagneglazen. Wehkamp biedt verschillende sets aan om net een beetje meer te genieten van jouw drankje. Toch geen set maar losse wijnglazen, barglazen of champagneglazen bestellen? Kijk dan is op die betreffende pagina’s.

Glazensets online bestellen

Heb je een set gevonden welke past bij jouw wensen? Vóór 23:59 besteld is morgen in huis bezorgd in het tijdvak dat jij kiest. Toch niet helemaal wat je wilt? Retourneren is altijd gratis.