Wonen & slapen

Glazen

Kraanwater schenk je uit een fijne karaf en een goed glas wijn drink je uit een daarvoor bestemd wijnglas. In onze collectie glazen en karaffen vind je merken als Fair Trade Original, Rivièra Maison e ...

278 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Glazen & karaffen

Er zijn weinig drankjes waar geen speciale glazen voor zijn. Glaswerk is een van de meest gebruikte onderdelen van je servies. Van wijnglas tot longdrinkglas, je hebt het vaak wel in huis. Grote kans dat er ook wel eens wat sneuvelt of dat je na een tijdje weer toe bent aan wat nieuws. In het assortiment van wehkamp vind je glazen van merken als, Bloomingville, Rivièra Maison en House Doctor. En als je dan een mooi glas hebt, is ook leuk om het met iets moois in te schenken. Zet een karaf of kan op tafel en het serveren van drankjes wordt direct leuker.

Glazen

Je servies is pas compleet met goed glaswerk. In ons assortiment vind je glazen van merken als Serax, Urban Nature Culture en Pip Studio. Schenk je wijn in een kristallen glas en je thee in een dubbelwandig theeglas. Water drinken in stijl doe je bijvoorbeeld met een glas met motief, terug van weggeweest. En voor speciale gelegenheden trek je champagneglazen uit de kast.

Kannen en karaffen

Of je kannen en karaffen nou gebruikt voor het schenken van water, wijn of whiskey, je vindt ze in alle vormen en maten. Bedenk waar je je nieuwe kan of karaf voor wilt gebruiken, dat maakt je keuze een stuk makkelijker. Je woonstijl doorvoeren in je koken & tafelen items? Geen probleem. Ook kannen & karaffen vind je in diverse stijlen. Helemaal van nu en heel handig, zeker met kinderen, is een limonadetap. Tip: meng water met wat munt en schijfjes sinaasappel in de limonadetap. Zo zet je niet alleen een verkoelend drankje op tafel, maar maak je ook indruk met je presentatie en kinderen kunnen zelf makkelijk hun glazen opnieuw vullen.

Online bestellen

Heb je besloten nieuwe glazen of een karaf te bestellen? Als je vandaag voor 23:59 uur bestelt, dan heb je het vaak de volgende dag al in huis. Jij bepaalt waar en wanneer je jouw bestelling ontvangt. Heb je snel glaswerk, een kan of karaf nodig, dan is dat natuurlijk fijn! Heb je snel een cadeau nodig? Dan is het helemaal een goede uitkomst. Wij wensen je veel plezier met je aankoop.