Feestversiering

Feestverlichting

Geen feestje is compleet zonder verlichting! Combineer feestverlichting met feestdecoratie en geef je huis een feestelijke sfeer. Met merken als A Little Lovely Company, Konstsmide en Bloomingville ma ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Feestverlichting

Met feestverlichting geef je een feest absoluut meer sfeer! Combineer het met andere feestversieringen en jouw feestje is niet meer te stoppen! Merken als A Little Lovely Company, Bloomingville en Konstsmide hebben erg veel gave items om jouw feest mee aan te kleden.

Feestverlichting voor binnen

De verlichting binnen onze collectie feestverlichting zijn echte sfeermakers! Geen feest kan zonder de juiste sfeerverlichting. A Lovely Little Company heeft erg leuke items als een ijscolampje, een peerlampje of een ananaslampje die de aankleding veel sfeer geven. Of wat dacht je van een lichtbox met een leuke tekst of afbeelding? Er zijn lightboxen in alle vormen en maten, die je zelf kan personaliseren. Je hebt lightboxen met letters of figuren, maar ook een model waar je posters in kan doen! Als het feestje is geweest zijn ze ook erg leuk voor in de slaapkamer of in een kinderkamer! Hang daarbij de papieren lantaarns van Bloomingville op en het plaatje is compleet!

Feestverlichting voor buiten

Kijk je van binnen uit op de tuin of geef je in de zomer een tuinfeest? Dan is feestverlichting voor in je tuin een echt een aanrader! Dit geeft je tuin gelijk extra sfeer. We hebben een ruime collectie tuinverlichting van het merk Konstsmide. Vooral met een feestje is het leuk om je tuin extra sfeer te geven met feestverlichting, maar je kunt ze ook prima de rest van het jaar laten hangen! Hang bijvoorbeeld een streng met gekleurde kogellampen aan je schutting of om het tuinhuis heen voor meer sfeer. Of gebruik lichtslangen van ledverlichting onder een afdakje voor meer licht!