Jurken & rokken

Een feestje plannen of geven moet leuk zijn en zonder stress. Kies feestversiering dat zorgt voor een feestelijke aankleding. Combineer deze met de andere accessoires voor een vrolijk totaalplaatje of mix en match met de andere collecties van bv Bloomingville of A Little Lovely Compagny en geef het je eigen touch, wedden dat jouw feestje niet meer stuk kan?

Feestversiering

Bij een feestje hoort natuurlijk ook bijpassende feestversiering. Hier vind je een uitgebreide collectie feestdecoratie, feestpakketten en feestverlichting van merken als DELIGHT DEPARTMENT, A Little Lovely Company en Bloomingville.

Feestartikelen

Ben je op zoek naar unieke items voor een feestelijke aankleding? Dan kun je hier terecht! Binnen de collectie vind je o.a. slingers van DELIGHT DEPARTMENT voor als je net even wat anders wilt of de slingers van A Litte Lovely Company met leuke teksten. Ook kun je hier mooie pompons in verschillende kleuren vinden om op te hangen of neer te leggen en papieren lampionnen voor een gezellige sfeer.

Feestpakketten

Weet je niet precies wat je nodig hebt voor een feestje? Bloomingville en DELIGHT DEPARTMENT hebben complete pakketten om jou ruimte om te toveren tot een feestje! De feestpakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een gezellige en sfeervolle ruimte en hebben ieder een eigen thema. De pakketten bevatten o.a. feesthoedjes, bordjes, cups, slingers, kaarsen en heel veel andere versieringen! Deze feestpakketten zijn ook leuk te combineren met andere artikelen van de collectie feestversiering!

Feestverlichting

Om meer sfeer te geven aan een feest is feestverlichting heel erg belangrijk. Heb je de lightboxen van A Litte Lovely Company al gespot? Ze zijn erg leuk om binnen te gebruiken en je kunt zelf de tekst veranderen. Ook na het feestje kun je ze blijven gebruiken, alleen even een andere tekst erin en ze zijn weer helemaal leuk! Hou je een tuinfeest in de zomer? Geen probleem, we hebben ook feestverlichting voor buiten. Een lichtslang onder een afdak of een streng met koggellampen langs de schutting geven erg veel sfeer. Heb je liever gekleurde lampen, dan kan dit ook. Konstsmide heeft een collectie feestverlichting voor buiten met een streng van 20 koggellampen in verschillende kleuren!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.