boxsprings

Complete boxsprings

Op zoek naar een complete boxspring? Kijk dan eens op deze pagina om jouw perfecte boxspring te vinden. Met verschillende merken zoals whkmp's own, Karlsson en Beter Bed zit er altijd iets geschik ...

733 resultatensorteren op
aanbevolen

Complete boxspring

Heerlijk toch, het slaapcomfort van een hotel, maar dan thuis? Dat bereik je door een complete boxspring aan te schaffen. Daarmee kun je elke nacht genieten van de optimale nachtrust die je verdient. In ons assortiment vind je vast en zeker een complete boxspring die precies past bij jouw smaak en budget.

Boxspring = bak met springveren

De naam ‘boxspring’ betekent ‘bak met springveren’. En dat is dan ook precies wat je koopt, al is het natuurlijk wel iets stijlvoller dan zo’n lompe naam doet vermoeden. Het onderstel van een complete boxspring is de feitelijke springverenbak, maar daar horen nog een matras, een topmatras en een hoofdbord bij. Dat die er in allerlei soorten en maten zijn, kun je zien in ons uitgebreide assortiment.

Heel veel voordelen

Op een complete boxspring slaap je heerlijk, omdat je lichaam speciale ondersteuning krijgt voor je bekken en schouders. Een boxspringmatras met veel veren per m2 past zich beter aan je lichaam aan dan een matras met weinig veren per m2. Andere voordelen van een boxspring zijn de goede ventilatie, het makkelijk in en uit bed stappen dankzij een hogere instap en het ruimtebesparende aspect doordat er geen bedombouw is. Of je een complete boxspring mooier vind dan een ander bedtype, is een kwestie van smaak.

Kies uit onze complete boxsprings

Wat je budget ook is en welke stijl je ook zoekt, in ons assortiment vind je ongetwijfeld de complete boxspring die bij jou past. Kies uit topmerken als Beter Bed, Karlsson en ons eigen merk whkmp's own!