Bewaren & organiseren

Keukenorganisers

Je kent ze wel, keukenspullen dit net niet in je lades of kastjes passen. Dan kun je maar beter zorgen dat je een mooie organiser hebt om ze goed op te bergen. Riviéra Maison is hier een kei in. Van b ...

58 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Keukenorganisers

Handige opberghulpjes zijn onmisbaar in je keuken. Denk aan de keukenrolhouder, broodmand, bestekmand of servethouder. Opbergers die niet alleen handig zijn maar ook nog eens mooi staan op je aanrecht. Riviera Maison is hier bijvoorbeeld heel goed in. Zij hebben voor elk probleem een oplossing en hebben een tal van items in de collectie die je keuken opgeruimd laten lijken en opleuken. Ze passen perfect in een landelijk interieur. Leuke rieten manden, metalen servethouders of houten koffie capsule houders. De meeste items komen uit dezelfde series dus zijn ook perfect samen te gebruiken.

Online bestellen en morgen je keuken opgeruimd

Op zoek naar nog meer items die ervoor zorgen dat je aanrecht altijd opgeruimd lijkt? Fleur de boel op met leuke voorraadpotten, berg je messen op in een stijlvol messenblok of maak heuse stijl iconen van je snijplanken. Bij wehkamp geldt vandaag besteld is morgen in huis. Dus je kunt gelijk met je opruim voornemens beginnen en vanaf morgen staat je keuken er altijd opgeruimd bij!