beddengoed

Matrasbeschermers

Om de levensduur van je matras te verlengen is het raadzaam om onder je hoeslaken nog een matrasbeschermer te plaatsen. Ongemerkt transpireer je veel tijdens je slaap en de molton kan dit grotendeels opvangen. Dat houdt je matras langer fris en verlengt de levensduur. Matrasbeschermers zorgen dus voor net dat beetje extra comfort.

sorteren

31 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Matrasbeschermers

Een matrasbeschermer is niet altijd zichtbaar in de slaapkamer maar wel belangrijk om te hebben. Matrasbeschermers zorgen er voor dat het matras beschermd wordt tegen vocht en vuil. Zo kun je op een eenvoudige manier de levensduur van een matras verlengen. Dit geld ook voor hoofdkussens. Een molton kussensloop is een goede beschermer die er voor zorgt dat je nog lang fijn kunt slapen met jouw hoofdkussen. Voor een goede bescherming voor zowel matras als hoofdkussen moet de beschermer een goede vochtregulatie hebben. Ook is het van belang dat de matrasbeschermer gewassen kan worden om hem te verfrissen wanneer je wilt.

Assortiment

Je kan bij ons kiezen uit verschillende soorten matrasbeschermers. We hebben matrasbeschermer voor topmatrassen, split matrassen, kindermatrassen en gewone matrassen. Daarnaast kun je kiezen uit een matrasplateau, molton hoeslakens, molton kussenslopen, matrasvernieuwers en waterdichte moltons welke geschikt zijn bij overmatig transpireren of voor als er een ongelukje gebeurt.Heb je een molton gevonden die past bij jou wensen? Kijk dan ook eens bij onze kleurrijke collectie dekbedovertrekken.

Verschillende materialen

Wanneer je bij wehkamp besteld voor 23:59 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Het is soms lastig inschatten of het bestelde product voldoet aan jouw wensen, daarom geven wij je bij wehkamp ruim de tijd om jouw bestelling te beoordelen. Is het toch niet helemaal naar wens, dan kun je het artikel gratis retourneren.