beddengoed

Kinderhoeslakens

Bij een kinder- of peuterbed hoort een hoeslaken. Hiervoor gebruik je natuurlijk passende kinderhoeslakens omdat gewone hoeslakens te groot zijn. Kies een leuk kleurtje dat past bij het peuter of kind ...

215 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderhoeslakens

Als kind wil je natuurlijk lekker kunnen slapen onder passend beddengoed. Bij ons vind je diverse soorten kinderhoeslakens en kindermoltons in de juiste afmeting voor het bed van jouw kind. Wat je budget ook is, bij Wehkamp kun je altijd terecht. Wat belangrijk is bij het kiezen van het juiste kinderhoeslaken is het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Kinderhoeslakens hebben we zowel in jersey als in katoen, het is dus maar net wat jouw kind het prettigst vind om op te slapen. ZO kun je bijvoorbeeld kiezen uit merken zoals Meyco, whkmp's own of Little Lemonade. Dat wordt vast lekker slapen!

Welk hoeslaken kies je?

Kinderhoeslakens en kindermoltons zijn er in verschillende maten. Een peuterbed heeft nu eenmaal andere maten dan een normaal bed. Zo heb je altijd perfect passend beddengoed, dat slaapt wel zo prettig. Houd er rekening mee welke maat jij nodig hebt en maak zo de juiste keuze.

Snelle levering

Natuurlijk wil je de kinderhoeslakens en/of kindermoltons van jouw keuze zo snel mogelijk in huis hebben. Als je voor 23:59 uur bestelt dan heb je de artikelen de volgende dag al in huis. Bevalt het onverwacht toch niet? Geen probleem je mag het zo ruilen.