Bedden

Tweepersoonsbedden

Een tweepersoonsbed is een stuk goedkoper en makkelijker te verplaatsen dan een boxspring maar zeker niet minder comfortabel. Ook worden onze tweepersoonsbedden altijd geleverd in meerdere delen dus z ...

264 resultatensorteren op
aanbevolen

Tweepersoonsbed

Tweepersoonsbedden zijn er in alle denkbare varianten. Dat is de reden waarom je bij Wehkamp kunt kiezen uit tientallen verschillende soorten, maten en stijlen. Wil je dat de poten zorgen voor een open ruimte onder het bed of wil je juist dat het bed een dichte onderkant heeft zodat je geen spullen per ongeluk kwijt kunt raken onder je bed? Het kan allemaal. Als jij weet welke wensen je hebt, vind je bij ons het tweepersoonsbed dat precies bij je past.

Veel stijlen voor twee personen

De lengte van de meeste bedden is 200, 210 of 220 cm. Dan hebben we het over de ligmaat van je matras, want met een bedombouw erbij is het natuurlijk nog net iets groter. Als je erg lang bent, of je slaapt bijvoorbeeld helemaal onderaan je kussen met je hoofd, dan weet je dus zeker dat je een tweepersoonsbed kunt aanschaffen waar je comfortabel in kunt liggen. De breedte varieert van 140 cm tot 180 cm. Ook daarbij is je eigen voorkeur bepalend. Wanneer het op design aankomt, heeft iedereen een mening. Daarom hebben we heel veel verschillende stijlen beschikbaar. Van landelijke tweepersoonsbedden tot klassieke modellen. Grote hoofdborden worden afgewisseld met onopvallende exemplaren. Hoe je het verder aankleedt met beddengoed draagt natuurlijk ook bij aan de sfeer en stijl van je slaapkamer. Houd hier rekening mee bij de keuze van je tweepersoonsbed!

De beste merken

Tweepersoonsbedden van bekende merken als Karup Design, Beter Bed, Beddenreus en ons eigen merk whkmp's own vind je in overvloed bij Wehkamp. Wij zorgen dat je altijd meer dan genoeg mogelijkheden hebt om het ideale bed te kiezen voor twee personen.