Bedden

Kinderbedden

Met onze kinderbedden wordt naar bed gaan een feestje. Een stoer en avontuurlijk bed, een hoogslaper of stapelbed? Stylish én praktisch, want veel van de bedden hebben extra opbergruimte met een bedla ...

246 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderbed

Iedereen weet nog precies hoe zijn of haar kamer eruit zag in de kindertijd. Zo belangrijk is de rol die een kinderbed speelt in je jonge leven. En dan hebben we het nog niet eens over de mate waarin je matras ervoor zorgt dat je comfortabel kunt slapen. Want met alleen een bed ombouw ben je er natuurlijk nog niet. Veel kinderbedden op wehkamp.nl worden al geleverd inclusief lattenbodem en matras, maar voor sommige producten kun je zelf de beste match bepalen.

Je spullen opruimen in je bedladen

Opruimen is iets waar de meeste kinderen een hekel aan hebben. Daarom is het handig dat ze ook in een kinderbed kunnen slapen dat al opruimmogelijkheden in zich heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld bedden die voorzien zijn van laden waarin heel wat speelgoed opgeruimd kan worden. Deze bedladen zorgen er bovendien voor dat er niet per ongeluk iets kwijt kan raken onder je bed. Twee vliegen in één klap dus!

Bijzondere kinderbedden

Een hoogslaper is een oude bekende, maar blijft populair. Een dergelijk kinderbed is al jaren favoriet bij kinderen die elke avond met veel plezier de ladder op klimmen om te gaan slapen. Onder het bed is dan nog ruimte voor bijvoorbeeld een bureau of een speelplek. Over speelplekken gesproken: als je een kinderbed hebt in de vorm van een raceauto, een vliegtuig of een prinsessenverblijf, voel je jezelf natuurlijk ook heel bijzonder, en het nodigt ook nog eens uit tot heerlijk spelen!

Kies uit vele merken

Flexworld, Hoppekids, bln kids en whkmp’s own zijn slechts enkele merken die je bij ons kunt vinden. Kies uit ons ruime assortiment het kinderbed dat jouw kind gelukkig maakt.