Bedden

Bedonderdelen

Onze bedonderdelen worden apart verkocht omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft. Wil je bijvoorbeeld extra bergruimte voor het opruimen van spulletjes, kies dan een handige bedlade of leuke opbergt ...

51 resultatensorteren op
aanbevolen

Bedonderdelen

Bij extra bedonderdelen moet je denken aan bedlades en uitvalbeveiliging. Met deze hulpstukken creëer je eenvoudig extra opbergruimte of een veilige slaapomgeving in dezelfde stijl als je bestaande bed.

Extra opbergruimte

De meeste slaapkamers zijn niet heel ruim en hoe je het went of keert, je slaap- of kinderkamer lijkt elke keer een stukje voller te worden. Soms is een oplossing hiervoor makkelijker dan je denkt. Bij veel bedden zijn losse bedonderdelen verkrijgbaar, zoals bedlades. Bijvoorbeeld voor verschillende Woood series, de Dennis en Jade, maar ook voor Flexworld, Beter Bed en ons eigen whkmp’s own zijn ruimte besparende bedonderdelen als bedlades verkrijgbaar. Super handig voor kleding, speelgoed of beddengoed. Met een bedlade creëer je extra opbergruimte zonder dat je kamer er voller van wordt, enorm efficiënt dus!

Uitvalbeveiliging

Er komt een moment dat je kleintje uit het babybedje groeit, het spannende moment van ‘het grote bed’ is dan aangebroken. Spannend voor de ouders maar net zo zeer voor je kindje. Je kindje zal nog even moeten wennen aan slapen in een groter bed zonder spijlen. De kans op uitvallen is natuurlijk iets groter. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door het plaatsen van uitvalbeveiliging. Een hekje in de stijl van je kinderbed dat je kindje tegenhoudt tijdens een onrustige nacht.

Bedonderdelen als bedlades en uitvalhekjes online bestellen

Bij Wehkamp geldt, vandaag besteld is morgen in huis. En ben je morgen niet thuis? Dan kun je gemakkelijk een ander bezorgtijdstip uitkiezen, altijd helemaal gratis. Is je bestelde bedlade of uitvalhekje toch niet helemaal wat je zocht? Dan kun je deze gratis weer retourneren.