Wonen & slapen

Bedden

De bedden, kinderbedden en bedcombinaties bij Wehkamp staan garant voor een goede nachtrust en zijn verkrijgbaar in vele varianten, kleuren en maten. Kies uit merken zoals Woood, Flexworld, Beter Bed ...

506 resultatensorteren op
aanbevolen

Bedden

Aangezien je heel veel tijd slapend doorbrengt, is de keuze van de bedden voor jou en je gezin een heel belangrijke. Daar helpen wij je graag bij. Er is namelijk heel veel mogelijk op het gebied van bedden, zoals je zult zien. Misschien heb je een bepaalde kleur waarop je wilt selecteren, zodat het bed past bij je inrichting. Of heb je een bepaald budget in gedachten waar je niet overheen wilt gaan. Ook op de maat van de bedden kun je selecteren bij ons. Zo vind je vanzelf het exemplaar dat bij je past.

Tijdloos design om heerlijk in te slapen

Als je een bed zoekt, kun je met ons assortiment alle kanten op. Bedden voor één of twee personen, kinderbedden, bedcombinaties, hoogslapers, boxsprings en bedbanken… alles is mogelijk. De meeste bedden hebben een tijdloos design, waardoor ze jaren mee kunnen in je interieur. Je matras of lattenbodem is na een bepaald aantal jaren misschien aan vernieuwing toe, maar je bed hoeft dankzij het doordachte ontwerp nog lang niet vervangen te worden! Of je lekkerder ligt op een boxspring of op een ander soort bed, zul je zelf uit moeten proberen. De keuze van het juiste matras speelt daarbij ook een rol.

Keuze uit bedden van vele merken

Bij Wehkamp verkopen we allerlei soorten bedden, al dan niet inclusief matras en hoofdbord of bedombouw. Ze zijn er in alle prijsklassen. Je hebt bovendien keuze uit een aantal merken. Zo hebben we bedcombinaties van whkmp's own, Woood, Beter Bed, Beddenreus en Vipack voor je. Welke past het beste bij jou?