banken

Leren banken

Leren banken zijn niet alleen praktisch, maar ze worden met de jaren alleen maar mooier. Kies uit de vele kleuren en modellen jouw favoriet. Onderhoudt het leder regelmatig met een daarvoor bestemd on ...

44 resultatensorteren op
aanbevolen

Leren banken

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Overweeg dan zeker een leren bank. Tijdloos, in diverse stijlen en goed te onderhouden, met een lederen bank kan je alle kanten op. Niets is namelijk zo fijn als neerploffen en ontspannen op een goede bank. Omdat je bank bijna altijd het middelpunt van de woonkamer is, wil je een goede keuze maken. Of je nou een groot gezin hebt of met z’n tweeën bent, voor iedereen heeft wehkamp een geschikt bankstel van leer.

Materiaal

Leer is als materiaal zeer geschikt voor banken. Ten eerste is het namelijk een sterk natuurproduct, deze banken kunnen dus wel tegen stootje. Natuurlijk handig als je kinderen hebt. Het materiaal is daarnaast ook duurzaam. Door leder goed te onderhouden, gaat je bank veel langer mee. Leren banken zijn misschien wel een grote investering, maar gaan met het juiste onderhoud langer mee dan banken van een ander materiaal. Nog duurzamer dan normaal leer, is eco leer. Deze eco lederen banken vind je ook bij wehkamp.

Onderhoud

Een groot voordeel van een lederen bankstel is dat het eenvoudig te onderhouden is. Door slechts 2 keer per jaar het leer te behandelen met een onderhoudset, blijft het leer soepel en houdt het vocht en vuil tegen. Welk onderhoudset je nodig hebt is afhankelijk van het soort leer, bij een whkmp’s OWN leren bank wordt er een onderhoudset meegeleverd. Knoeien is ook geen probleem bij deze banken. Met een vochtige doek is je bank zo weer schoon.

Soorten

Van groot tot klein, er is altijd een geschikte leren bank. Voor een gezin is er een 3- tot zelfs 4- zitsbank in diverse kleuren. Maar ook de 2,5 zitsbanken zijn er in allerlei kleuren. Van cognac bruin, tot groen en grijs of zwart. Kies de kleur die het beste past bij jouw stijl. Of je stijl nou industrieel of landelijk is, er is altijd een geschikte bank.