Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

kies categorie
 • Dames
 • Heren
 • Kinderen
 • Baby
 • Wonen & Slapen
 • Tuin & Klussen
 • Huishouden
 • Elektronica
 • Speelgoed & Games
 • Sport & Vrije Tijd
 • Mooi & Gezond
 • Sale

Karup

24 artikelen
470-230-contentheader-wonen-karup-wk29

Preben Christensen startte zijn bedrijf in Karup een stad midden in Denemarken. Zo ontstond de naam voor zijn bedrijf. Het bedrijf richt zich al vanaf de jaren 80 op het fabriceren van futon meubelen. Een combinatie van innovatief design en uitmuntende kwaliteit zorgde al gauw voor succes. Futon bedden van Karup voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gemaakt van de beste materialen voor optimaal comfort. Laat je inspireren en droom heerlijk weg!

KarupKarup bestaat al sinds de jaren 80. Preben Christensen is de grondlegger van het bedrijf, waarvan de naam te danken is aan de plaats waar hij het bedrijfje destijds startte. Inmiddels is Karup in handen van de tweede generatie en de ontwikkeling van nieuwe producten gaat gestaag voort.

De producten van Karup

De producten van Karup , worden grotendeels in Denemarken en Estland gefabriceerd. Elk meubelstuk begint bij het futonmatras, want dat is het uitgangspunt van Karup, het eindproduct is uiteraard verschillend van kleur en vorm. Sublieme kwaliteit en innovatieve ontwerpen kenmerken Karup. Al meer dan 40 jaar is het Deense bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van futon slaapbanken wat heeft geleid tot een mix van Japanse slaapcultuur en stoer Scandinavisch design. Deze twee elementen samen vormen de ultieme Karup slaapbank.

De voordelen van een Karup slaapbank

Als je in een klein appartement woont, een studentenkamer hebt of vaak logeés krijgt is het meestal lastig om daarvoor een goede oplossing te vinden. Je wil graag dat je gasten een goede nachtrust hebben, maar het hele jaar door tegen een bed aankijken wat je maar een paar keer nodig hebt als er slapers komen , dat is ook niet iets wat je voorkeur heeft.Karup heeft voor jou de juiste oplossing gevonden. Overdag is het een heerlijk bank en, s avonds klap je die heel eenvoudig uit en wordt je slaapbank functioneel, zo makkelijk gaat dat. Elke Karup slaapbank is ontwikkeld vanuit het principe dat comfort belangrijk is maar ook dat het ruimtebesparend moet zijn. In alle opzichten is Karup daarin geslaagd, want zeg nou eerlijk, wie wil er nu niet zo'n heerlijke design futon slaapbank in huis voor zijn gasten, of misschien wel voor jezelf?

Snel in huis

Heb je je keus kunnen maken? Bestellen is heel eenvoudig, kies jouw favoriete Karup slaapbank en spreek een bezorgtijd af die jou het best schikt! Bevalt de slaapbank toch onverwacht niet? Geen probleem! Ruilen of retourneren is heel eenvoudig.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.