• gratis bezorging vanaf 20.- zelfs op zondag*
  • voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • gratis retour, tijdelijk 60 dagen bedenktijd*
Jurken & rokken

De eettafel: dat is waar het in huis allemaal gebeurt. Een gezellig etentje met vrienden of een goed gesprek met een van de kids bij een kopje thee. De eettafel is the heart of your home! Wij hebben ze in alle soorten en maten: robuuste houten tafels of juist strak wit design.

Eettafels

Al ver voor onze jaartelling werd er gebruik gemaakt van eettafels. En vandaag de dag zitten we nog steeds graag met elkaar aan tafel. Het grote verschil met vroeger is dat er tegenwoordig heel veel keuze is op het gebied van design. Kijk maar eens rond in ons uitgebreide assortiment, dan zie je precies wat er allemaal mogelijk is. Van een robuuste rechthoekige eettafel tot en met een ovale variant. Of wil je liever als een ridder aan een ronde tafel zitten? Het kan allemaal!

De ideale tafel voor je eetkamer

De afmetingen van een eettafel zijn het allerbelangrijkste aspect als je een nieuwe wilt kopen. Hij moet immers wel passen in de ruimte die je ervoor gereserveerd hebt. Om die reden hebben we een selectiemogelijkheid voor je, waarbij je direct alle eettafels ziet tot de maximale grootte die jij in gedachten hebt. Dat zoekt een stuk makkelijker. Veel mensen willen een eettafel die tegen een stootje kan. Daarom zie je heel wat robuuste designs. Stevige tafels gaan jarenlang mee, dus in principe hoef je niet zo vaak in je leven een nieuwe eettafel te kopen. Als je tenminste kiest voor de hoge mate van kwaliteit die wij je bieden.

Beken kleur met onze topmerken

De topmerken uit onze collectie bieden je vast en zeker iets van jouw gading. Antraciet, cognac, beige, bruin, zwart, wit of grijs: met onze eettafels kun je werkelijk alle kanten op. Binnen de kortste keren heb je een tafel waar je niet alleen aan kunt eten, maar ook aan kunt lezen, werken, knutselen en spelen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.