• gratis bezorging vanaf 20.-*
  • voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
Jurken & rokken

Regelmatig met meer personen en je wilt geen bankstel? Denk dan eens aan een 4-zitsbank. Je hebt dan ruimte voor 4 personen en je zit riant. Maar je kan er natuurlijk ook heerlijk op liggen. Kies bijvoorbeeld uit merken zoals : Woood en whkmp’s own. Wil je een stoffen bank of liever een leren? Kies jouw favoriet!

4-zits banken

Vaak met meerdere personen of een groot gezin? Denk dan eens aan een 4-zitsbank. Heerlijk relaxen en toch voldoende plaats voor vier personen.

De voordelen

Als je een groot gezin hebt, of vaak mensen op bezoek krijgt zal je gauw gebruik maken van een bankstel of een losse bank met meerdere zitplaatsen. Eigenlijk neemt dat best veel ruimte in als je er geen gebruik van maakt op momenten dat je het niet nodig hebt. In dat geval is een 4-zits bank een uitkomst. Voldoende plek als je dat nodig hebt, en toch geen sta in de weg. Maar natuurlijk kan je naast dat je voldoende zitplaatsen hebt bij bezoek er ook heerlijk op liggen relaxen op momenten dat je daar aan toe bent, voor het lezen van een goed boek of het kijken van jouw favoriete serie op tv. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Zo zie je maar, mogelijkheden genoeg!

Wat kies je?

Als je de keus hebt gemaakt dat je een 4-zitsbank wil bestellen dan kan je kiezen uit verschillende opties. Kies je bijvoorbeeld voor een stoffen bank, of ga je voor het moderne eco leder? Met kids is de laatste natuurlijk een goede optie, een doekje erover als er gemorst is en de 4- zits bank is weer schoon. Voorts maak je een keus uit het merk wat je graag wil hebben. Wordt het bijvoorbeeld een bank uit de collectie van Woood of van whkmp’s own, het eigen merk van wehkamp.nl ? We laten de keus aan jou!

Snel in huis

Heb je je keus kunnen maken? Bestellen is heel eenvoudig, bestel jouw bank en spreek een bezorgtijd af die jou het best schikt! Bevalt de 4-zitsbank toch onverwacht niet? Geen probleem! Ruilen of retourneren is heel eenvoudig.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.