badkameraccessoires

Wasmanden

Een wasmand is voornamelijk praktisch maar staat toch vaak nog in het zicht. Daarom is het belangrijk dat jouw wasmand niet alleen handig in gebruik is maar ook bij je inrichting past, of hip naast jo ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wasmanden

Wasmanden zijn niet weg te denken uit een badkamer of slaapkamer. Deze praktische opbergers zijn naast functioneel ook heel mooi. Voor grote gezinnen hebben we grote wasmanden, maar ook grote inhoud wasmachines, en was je niet zoveel dan past een kleine mand misschien beter bij jou. Met kleine accenten geef je een badkamer een hele andere look. Op pootjes of met wieltjes, bekijk de hele collectie en kies een mand die jij het mooiste vindt.

Materiaal wasmand

De collectie wasmanden bestaat uit een mix van verschillende materialen. Canvas wastassen hebben het voordeel dat ze makkelijk inklapbaar zijn waardoor ze ideaal zijn om op te bergen in een kast of mee te nemen naar de camping. Daarnaast hebben we ook wasmanden van kunststof, metaal, katoen en vilt.

Bestellen

Bestel eenvoudig een nieuwe wasmand online en laat hem bezorgen waar en wanneer jou het beste uit komt. Kies voor gemak en betaal vooraf, achteraf of gespreid.