badkameraccessoires

Planchets

In alle stijlen en lengtes, onze planchetten van Bruynzeel. Ze zijn van dezelfde materialen gemaakt als de Monta badkamermeubel serie dus passen er perfect bij. Handig als extra plankje onder je spieg ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Planchets

Wanneer je je badkamer inricht of opknapt, zijn het vaak de details die wonderen doen voor de uitstraling. Met een planchet onder je spiegel waardeer je je badkamer onmiddellijk op zonder dat je fortuinen hoeft te investeren. Je zou bijna vergeten dat een planchet, behalve mooi en modern, ook een bijzonder praktische oplossing is om je dagelijkse toiletspulletjes smaakvol op uit te stallen. Kijk bij onze badkamerkasten om een mooie kast uit te zoeken voor spullen die je niet elke dag nodig hebt.

Planchets in de badkamer

Materialen die in de badkamer gebruikt worden, moeten vochtbestendig zijn. Een glazen planchet met roestvrijstalen bevestigingsknoppen voldoet vlekkeloos aan dit criterium. Sealskin heeft zeer eigentijdse planchets in een opvallende combinatie van materialen waar het Scandinavische design om bekend staat. Bamboe is een materiaal dat we pas sinds kort in de badkamer zien en dat harmonieus samengaat met onder meer beton en steen. Dankzij de opstaande rand van het planchet blijven ook de kleine spulletjes netjes staan of liggen.

Hou je planchets mooi!

Het is niet moeilijk om je badkamer mooi en hygiënisch te houden. Gebruik gewone schoonmaakazijn of een speciaal badkamerreinigingsmiddel om je planchet of andere delen van onze badmeubelcombinaties schoon en kalkvrij te maken. Wrijven met een zachte doek laat je planchets met roestvrij staal en chroom prachtig glanzen zodat ze er weer als nieuw uitzien. Denk eraan om regelmatig te luchten. Dit zuivert het binnenklimaat van je badkamer.

Planchets bestellen bij wehkamp

Op wehkamp kan je rekenen. Je betaalt veilig en je hebt je bestelling heel snel in huis. Wanneer je bestelling tegenvalt, mag je hem zonder extra kosten retourneren. Je hebt hiervoor 30 dagen bedenktijd. Bestel dus nu zonder risico, want een planchet geeft je badkamer extra cachet!