badkameraccessoires

Badkamer pedaalemmers

Pedaalemmers zijn er in veel maten, materialen en stijlen. Sommige vormen herinneren aan vroeger, de uitvoering en kleuren zijn van nu. Mix & match je toiletemmer met andere accessoires voor een p ...

48 resultatensorteren op
aanbevolen

Badkamer pedaalemmers

Make-updoekjes, wattenstaafjes of lege tandpastatubes; wat niet meer bruikbaar is, gooi je in een afvalbak. Daarom is het handig om in de badkamer ook eentje te hebben. Wij hebben een ruim aanbod aan pedaalemmers voor in de badkamer, zodat jij al je prulletjes netjes kunt weggooien. Daarnaast kan een pedaalemmer ook nog stijlvol zijn. Kies uit merken zoals Brabantia, EKO, Wesco en Zone.

Soorten pedaalemmers

Wij hebben pedaalemmers in verschillende kleuren en van verschillende vormgevingen in ons assortiment. Heb jij een badkamer dat schreeuwt om een accessoire met wat kleur? Kies dan een pedaalemmer in de kleur rood, groen, bruin of blauw. Maar het kan ook zijn dat je de pedaalemmer zo sober mogelijk wilt houden. Kies in dit geval voor grijs, wit, zilver of zwart. Daarnaast kun je kiezen uit onder andere een kunststof of matte afwerking. Zo heb je altijd een pedaalemmer die in jouw badkamer past.

Nog meer kleur

Wil jij nog meer kleur in de badkamer toevoegen? Kijk dan eens bij ons aanbod aan handdoeken. Deze hebben wij in allerlei kleuren en maten. Wil je de handdoeken graag ophangen? Ga dan eens naar onze handdoekhaken en handdoekhouders. Ook onze zeepdispensers geven een vrolijke en stijlvolle touch aan je badkamer.