A Little Lovely Company

A Little Lovely Company lampjes

A Little Lovely Company heeft als sinds 2013 de leukste woonaccessoires voor in de kinderkamer. Dagelijkse huis-en feestversiering werden omgetoverd tot unieke artikelen en dat zorgde voor een groot s ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

A Little Lovely Company lampjes

Zoek je leuke accessoires om de kinderkamer mee op te fleuren? A Little Lovely company heeft een ruim assortiment aan lampjes in verschillende kleuren, vormen en maten. De persoonlijke en sfeervolle lampjes hebben leuke figuurtjes als ijsjes, fruitsoorten, wolkjes en verschillende diersoorten. Oog voor detail en gevoel voor kleuren zorgen ervoor dat A Little Lovely Company elke keer weer een verrassende collectie neerzet.

Sfeervol en functioneel

A Little Lovely Company ontwerpt herkenbare designs die elke kind wel op zijn of haar kamer wilt plaatsen. Naast dat de lampjes leuk zijn als decoratie, zijn de lampjes ook nog eens functioneel. Je kunt ze namelijk perfect gebruiken als nachtlampje! Kies het lampje die het best past in de kamer en plaats deze in de vensterbank, kast of op de commode voor een gezellige uitstraling.