Wonen & slapen

A Little Lovely Company

In 2013 begonnen Judith de Ruijter en Nikki Hateley aan een little lovely avontuur. De gedeelde passie voor het omtoveren van dagelijkse huis- en feestversiering naar unieke artikelen zorgde voor een ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

A Little Lovely Company

Judith de Ruijter en Nikki Hately deelden samen de passie voor het omtoveren van dagelijkse huis- en feestversieringen naar unieke items. Dit zorgde voor een groot succes en hiermee is in 2013 A Little Lovely Company geboren.

Benieuwd naar de nieuwste collectie?

Oog voor het kleinste detail en gevoel voor kleur en design zorgen ervoor dat er elke keer weer een verrassende nieuwe collectie van A Little Lovely Company op de plank kom te liggen. Deze bestaat uit: lieve kussentjes voor de kleintjes met afbeeldingen van herkenbare diertjes, opbergdozen, lampjes in de vorm van een ijsje of een wolkje, rugzakjes, dekbedovertrekken en nog veel meer!

Kijk, kies en laat je verrassen

De ontwerpen van A Little Lovely Company zijn herkenbaar voor je kind en spreken allen tot de verbeelding. Want welk kind wil nu niet zo'n mooie rugzak met zijn favoriete huisdier mee naar school? En heb je een kinderfeestje, dan pak je gewoon de papieren bekers en bordjes van A Little Lovely Company erbij zodat je daarna zo min mogelijk afwas hebt. A Little Lovely Company, making life lovely! En zo is het!

Makkelijk shoppen

Heb je je keus kunnen maken? Uiteraard wil je je gekozen items zo snel mogelijk thuis ontvangen. In de meeste gevallen heb jij het door jouw bestelde artikel als je die voor 23:59 uur hebt besteld morgen al in huis. Bevalt het je toch niet? Geen nood, je kan het gewoon ruilen binnen de gestelde zichttermijn.