Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Wolter Kroes - Live in Ahoy (DVD)
 • Uitverkocht

  Wolter Kroes - Live in Ahoy (DVD)

  9.998.99je bespaart 1.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Wolter Kroes - Live in Ahoy (DVD)

  In november 2004 gaf Wolter Kroes een groots optreden in Ahoy Rotterdam. Het gehele evenement werd geregistreerd door talloze camera's. De happening vond plaats in een totaal uitverkochte AHOY, met 9.500 mensen die uit hun dak gingen tijdens het optreden van Wolter. De DVD bevat naast een aantal nieuwe nummers ook alle grote hits, ook is George Baker als gastoptreden te zien. Als extra beeldmateriaal is te zien hoe het hele concert tot stand kwam.  Kijk door mijn ogen
  De mooiste dag
  Blijf je slapen
  Voor jou
  Gedachten aan Opa
  Geen seconde zonder jou
  Mag ik met je mee
  Ik heb de hele nacht liggen dromen
  Het seizoen van ons
  Met de gordijnen dicht
  Niemand anders
  En weer
  Zomaar zomer
  uur per dag
  Santa Lucia by night (met George Baker)
  Una Paloma Blanca ( George Baker)
  Laat me los
  Je maakt me gek
  Papa heb je even tijd
  Ik ben je prooi
  Lekker in mijn vel
  De dwaasheid van mijn jeugd
  Hazes medley (Vriend / Vlieger / Koud zonder jou)
  Ik wil je nu
  De barman wil naar huis
  Ik heb de hele nacht liggen dromen (apres ski)

  Extra's:

  Backstage met Wolter
  lees meer

  Specificaties

  GenrePopulair
  SubgenreNederlandstalig
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 5.1
  Beeld4:3
  Productiejaar2004
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand