WOLF-Garten
WOLF-Garten VA 378E elektrische verticuteermachine
 • Uitverkocht

  WOLF-GartenVA 378E elektrische verticuteermachine

  319.-233.-je bespaart 86.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  bekijk alle WOLF-Garten

  WOLF-Garten VA 378E elektrische verticuteermachine

  De VA 378E elektrische verticuteermachine van WOLF-Garten heeft een werkbreedte van 37 centimeter en levert een vermogen van 1800W. De machine is geschikt voor het verticuteren van middelgrote oppervlaktes en wordt standaard geleverd met een opvangzak van 50 liter.

  Veilig
  Om te voorkomen dat je tijdens het verticuteren het elektriciteitssnoer uit je stopcontact óf de machine trekt, heeft deze een kabelbeschermer en een kabeltrekontlasting. Deze dubbele beveiliging zorgt voor een veilige manier van werken en voorkomt dat het elektriciteitssnoer beschadigd raakt.

  Instelbaar
  Je wilt natuurlijk helemaal naar eigen wens de diepte van je messen/veren in kunnen stellen. Dankzij de 5-voudige centrale instelling is dat goed mogelijk bij deze machine. Hiermee voorkom je dat je te ver in de bodem beschadigingen aanbrengt. Deze hoogte kun je instellen met de knop aan de voorzijde van de machine, waarmee je in één keer de hoogte van alle wielen in kunt stellen.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar, eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.

  De voordelen van deze machine zijn:
  - De machine heeft een 5-voudige instelbare werkhoogte.
  - De machine kan zowel beluchten als verticuteren.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand