WOLF-Garten
WOLF-Garten VA 303 E elektrische verticuteermachine
 • -31%

  WOLF-GartenVA 303 E elektrische verticuteermachine

  199.-136.-je bespaart 63.-
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOLF-Garten VA 303 E elektrische verticuteermachine

  Deze elektrische verticuteermachine van WOLF-Garten is de ideale machine om het gazon te ontdoen van gazonvilt en het te beluchten. Dit moet minimaal één keer per jaar gebeuren. Deze verticuteermachine heeft een vermogen van 1300 Watt, is centraal 5-voudig in diepte instelbaar en is uitgevoerd met kabelbeschermer en kabeltrekontlasting. De verticuteermachine heeft een opvangzak van 35 liter en een werkbreedte van 30 cm. De VS 302 E is uitgerust met een ergonomische inklapbare duwboom. De machine is voorzien van 10 dubbelmessen  en 10 dubbelveren.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar, eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.

  De voordelen van deze verticuteermachine zijn:
  - De machine heeft een 5-voudige centrale hoogte-instelling.
  - De machine kan zowel beluchten - als verticuteren.
  - De machine wordt standaard geleverd met een ruime 35liter opvangzak.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(2 reviews)
  Meest recent

  Top product

  Een erg fijne machine die zowel geleverd wordt met een moshark alsook beluchtingsmessen. Machine verwijdert mos zeer goed uit mijn gras. Is zeer wendbaar en je hoeft nauwelijks te drukken. Trekt zich als het ware door het gras. Handvat is lekker zacht door het schuim wat er omheen zit. Hark of messen wisselen is makkelijk te doen. Ook de diepte instelling werkt prima. Opvangbak zit snel vol maar dat kwam omdat ik ook erg veel mos in mijn gras had zitten.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Super goede verticuteer

  Heb deze verticuteer gekocht omdat ik hem ooit keer geleend had van me buurman bevalt enorm goed .Doet wat hij doen moet incl extra beluchting mes. Binnen 5 minuten in elkaar gezet en je kan aan de slag. Ik zeg goede koop

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand