overzicht
WOLF-Garten V-MIX 125 verticuteermix
 • Sale
 • -25%

  WOLF-GartenV-MIX 125 verticuteermix

  29.9522.45je bespaart 7.50
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOLF-Garten V-MIX 125 verticuteermix

  Deze verticuteermix 4-in-1 van WOLF-Garten, de V-MIX 125, is een mix van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit voor een perfecte verzorging van het gazon. Deze mix is ideaal te gebruiken na het verticuteren. De mix biedt een innovatieve wellness-behandeling ter ondersteuning van een snel herstel van het gazon. Het verzekerd herzaaien, betrouwbare kiemkracht, bodemverbetering en bemesting in 1 enkele handeling. Dit product is toe te passen van april tot en met september. Het is geschikt voor gazons tot max. 125 m².

  De V-MIX bevat 4 componenten die elk op een eigen manier bijdragen aan een perfecte grasmat.
  - TURBO gazonherstel voor met name snelle gazonreparatie na verticuteren.
  - Kiemkracht bescherming zorgt voor een snelle en betrouwbare ontkieming van de hoge kwaliteit zaden.
  - Organo-mineraal meststoffen op lange termijn: snel en langdurig meststof effect voor snellere wortelgroei, dichte groei van het gras en snellere ingebruik name. Het minerale component is verantwoordelijk voor het snelle eerste effect en de organische meststof ingrediënten hebben later effect maar wel langerdurig.
  - De natuurlijke bodemverbeteraar (puimsteen): dit poreuze vulkanisch gesteente zorgt voor beter vasthouden van water, beworteling en beluchting van de bodem en maakt de bodemstructuur losser. De vulkanische puimsteen breekt milieuvriendelijk af en is het lichtste bekende toevoegingsmiddel in de tuinbouw (poriënvolume tot 85%). Het fijnmazig en structureel stabiele materiaal heeft een neutrale pH waarde en verbetert permanent de bodemstructuur.
  lees meer

  Specificaties