tuingereedschap
WOLF-Garten UV 35 B benzine verticuteermachine
 • Sale
 • -35%

  WOLF-GartenUV 35 B benzine verticuteermachine

  749.-486.84je bespaart 262.16
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOLF-Garten UV 35 B benzine verticuteermachine

  Deze UV 35B benzine verticuteermachine van WOLF-Garten is zeer geschikt voor het verticuteren van grote gazons en tuinen. De machine heeft een makkelijk instelbare diepte van de messenrol dankzij de centrale draaiknop, is veilig mee te nemen en zorgt voor veel bewegingsvrijheid aangezien je niet van een elektriciteitssnoer afhankelijk bent.

  Instelbare diepte
  Dankzij de instelbare diepte van de messenrol kun je zeer precies te werk gaan. Hoe dieper je de messenrol insteekt, des te zwaarder de machine moet werken om door de grondlaag heen te komen. De krachtige benzinemotor heeft weinig moeite nodig om diep door de laag heen te komen en begeleidt je makkelijk over het gras. Deze hoogte is aan de voorzijde van de machine in te stellen, met behulp van de draaiknop.

  Transportinstelling
  Als je de verticuteermachine wilt vervoeren, of je moet over een pad heen om verder te gaan met verticuteren, wil je natuurlijk niet dat je messen óf naalden beschadigd raken. Dankzij de transportinstelling op deze machine kun je de hoogte snel op een veilige instelling inschakelen.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar, eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.

  De voordelen van deze machine zijn:
  - De machine heeft een instelbare werkhoogte.
  - Eenvoudige transportinstelling voor veilig vervoer.

  Het nadeel van deze machine is:
  - Er wordt geen opvangzak meegeleverd.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie